Türkiye A Milli Futbol Takımı, Antalya’da Arnavutluk’u konuk etti. Adeta gol yağmuruna dönüşen ilginç maç 3-2’lik skorla sonuçlanırken Ay Yıldızlılar’ın olumsuz gidişatı da devam etmiş oldu. Karşılaşmada 42’de Ledian Memushaj ikinci kez sarı kart görerek kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

24 ve 39’da Armando Sadiku’nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 yenik kapatan Milliler, 47’de Cengiz Ünder’in golüyle skoru 2-1’e getirse de 55’te Eros Grezda, durumu 3-1 yaptı. 60’ta Emre Akbaba ise skoru belirleyen isim oldu.

Savunmada ciddi zaafler veren Lucescu’nun öğrencileri adeta kalesine gelen 3 topu da filelerden çıkarmak zorunda kaldı. Müsabakanın devre arasında 4’lü savunma hattında 3 değişiklik yapan ve Serdar Aziz, Atila Turan ve Barış Yardımcı’nın yerine, Uğur Demirok, İsmail Köybaşı ve Ozan Tufan’ı dahil eden Lucescu hücum hattında görev verdiği isimlerden de beklediği katkıyı alamadı.

60’ta oyuna dahil olan Emre Akbaba, Ay Yıldızlı forma altında sahaya adımını atar atmaz golle buluşurken 41’den itibaren 10 kişiyle mücadele eden konuk ekibe karşı Milliler, skoru eşitlemeyi başaramadı.