Ankaragücü Başkanı Fatih Mert ertelenen ligi, futbolcuların sorunları basın mensuplarına değerlendirdi.

Fatih Mert'in açıklamalarındaki başlıklar şöyle:

Küresel bir salgınla hepimiz mücadele ediyoruz. Çok zor şartlar altındayız. Neyi düşüneceğimizi, nasıl duygular içerisinde olacağımızı bilemiyoruz, karmakarışık duygular içerisindeyiz şu anda. İşimizi mi, kulübümüzü mü, ailemizi mi, kendimizi mi düşünelim, tamamen bütün duygularımız karıştı.

Bizim ülkemizde de bu sorun başladı ve bir şekilde devam ediyor. Ama şükürler olsun hükümetimiz zamanında önlemler aldı. Herhalde diğer ülkeler kadar büyümeden biz bu işi bir şekilde atlatacağız diye ümit ediyorum.

Kulüpler birliği toplantısında kendi sorunlarını da dile getiren Fatih Mert

Kulüpler birliği' nin toplantısında herkes kendi takımlarıyla ilgili sorunları söyledi. 

" Kulübün bir tanesinde 7 futbolcu gitmişti antremana. Bizdede yabancı futbolcularımızın eşi rahatsızlanıyor. Eşi rahatsızlanıncada futbolcu panik yapıyor. 3 tane çocuğum var benim, ben onlara nasıl bakarım diyerek ülkesine gitmek istiyor.  Biz izin veremedik ,vermedik. 

Şehir Hastanesi'ne götürmeyi teklif ettirdim, onu kabul etmediler. Sonra özel bir hastanede tedavi olmaya başladı. Evinde tedavi oluyor, dün akşam da görüştüm iyi olduğunu söyledi. Hafta içi burada 1 yerli 1 yabancı futbolcumuz sakatlandı. Yabancı futbolcumuz MR makinasına girmek istemediği için hastaneye gitmedi. Bu tür sorunlarda yaşıyoruz, bu sorunlar katlanarak devam edecek. Rakibimiz olan Gaziantep'in hocası uçak tutmuş yurtdışına gitmiş. Kulüplerin işi gerçekten zor. Basına belki yansımıyor ama çok büyük sıkıntılarla uğraşılıyor. Eğer ligler iptal edilmezse de çok daha büyük sorunlar yaşanacak"İfadelerini kullandı. 

Kaynak : İnternet haber