Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan, takıma katılan yeni transferler, Trabzonspor karşısında oynanan futbol ve hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçına dair değerlendirmelerde bulundu.
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçında iyi bir oyun sergilediklerinin altını çizen Kaplan, "Trabzonspor maçına da puan veya puanlar için çıktık. Trabzonspor karşısında oynadığımız oyun, ilerleyen haftalar için bize umut verdi. Ankaragücü olarak özellikle atak yapma ve gol atma konusunda sıkıntı yaşıyorduk. Oynadığımız pozitif oyun ile bunu değiştirebileceğimizi gösterdik. Takımda maç kazanma isteği, arzusu oluştu." diye konuştu.

"GÜZEL GÜNLERİN GELECEĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM"
Teknik direktör Mustafa Kaplan, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçına galibiyet için çıkacaklarını vurgulayarak, elde edilecek 3 puanla bir seri başlatmak istediklerini söyledi.
Kasımpaşa karşısına 3 puan için çıkacaklarını dile getiren Kaplan, "Rakibimiz iyi bir takım, ateşli seyircimizin de desteği ile sahada 90 dakika boyunca elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Güzel günlerin yakında olduğunu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.
Sezon başında transfer politikasında bir çok yanlış yapıldığını vurgulayan Kaplan, şunları kaydetti:
"Takımımızın omurgası hep sakattı. Takım olarak bir arada düzenli antremanlar yapamadık. Takım içerisinde genel olarak bir isteksizlik vardı. Devre arası buna göre transferler yaptık. Yeni takımımız ile hem antrenman isteğimiz hem de tempomuz arttı. Şimdiden yeni oyuncularımızın takımımıza katkı sağladığını rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Takımda yepyeni bir heyecan oluştu. Tabii ki rekabet arttı ve derin bir kadro oluştu. Bu bizim için avantaj. Kasımpaşa maçında yine ilk defa sahaya çıkacak oyuncular olacaktır. İstediğimiz düzeye gelince sahada bambaşka bir Ankaragücü seyrettireceğiz. Hazır olmayan oyuncularımız var ama hemen takıma adapte olabilmeleri için ekstra çalışmalar yapıyoruz. Gece gündüz programlı bir şekilde çalışıyoruz."
Mustafa Kaplan, Ankaragücü taraftarından da söz ederek, "Ankaragücü taraftarı her zaman artı bir havadır. Bu yüzden iç sahada oynayacak olmamız büyük avantaj. Kasımpaşa maçında büyük Ankaragücü taraftarının tribünleri dolduracağına adım gibi eminim. Taraftarlarımız bizim 12. adamımız, takımlarını 90 dakika destekleyeceklerinden hiç şüphemiz yok. Biz de onlara maç sonu 3 puanı hediye edeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Habertürk