Yeni Malatyaspor'u deplasmanda mağlup ederek 14 maç sonra galibiyet elde eden MKE Ankaragücü'nün 32 yaşındaki oyuncusu Tiago Pinto, Süper Lig'in 22. haftasında 15 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe ile Ankara'da mücadele öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Portekizli defans oyuncusu Pinto, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Bu hafta da kazanmak zorundayız." ifadelerini kulladı.

Teknik direktör değişikliği ve çok sayıda yeni ismin takıma katılmasıyla ilgili de konuşan savunmacı, "Yeni gelen arkadaşlar kalitemizi artıracak, bize daha çok güven verecektir. Zaten Yeni Malatyaspor maçıyla güvenimizi kazandığımızı düşünüyorum. Bundan sonrası bizim için daha iyi olacaktır. Arkadaşlarımızın da katılımıyla artık daha fazla seçeneğimiz var. Daha önce kısıtlı bir kadromuz vardı. Şimdi alternatifli, kaliteli bir kadromuz mevcut. Yeni hocamız da geldi." şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de 17 puanla 16. sırada yer alan başkent ekibinin oyuncusu sözlerini şu ifadelerle sürdürdü;

"İnşallah Fenerbahçe maçıyla kazanmaya devam ederiz. Her maça motive olarak çıkıyoruz ama sonuçta Fenerbahçe büyük bir takım. Bu maça daha da iyi motive olacağımızı düşünüyorum. Bizim için önemli bir karşılaşma. Rakip Fenerbahçe ya da başkası olmuş hiç önemli değil. Her maç bizim için final. Sahada her zaman üç puan için olacağız." 

Kümede kalmak istediklerini dile getiren Tiago Pinto, "En baştan beri ligde kalacağımıza inanıyorum, yeni inanmaya başlamadım. Bu takım ligde kalacak." ifadelerini kullandı.

Verdiklerini destek için Ankaragücü taraftarına teşekkür eden Pinto, "Bizi her zaman destekliyorlar. Sadece büyük maçlarda değil, her zaman yanımızdalar. Kendilerinin varlığını hep hissediyoruz. Taraftarımız bizim için büyük bir güç, motivasyon kaynağı. Onlar yanımızda olduğu sürece biz de elimizden geleni yapmaya çalışacağız." ifadeleri ile açıklamalarını sonlandırdı.

Kaynak: Goal.com