Maçın ilk çeyreğinde iki tarafta durgun başlayınca ilk üç dakika sayısız geçildi. Curry’nin turnikesi ile açılan perdede Golden State 7-0’lık seri ile başladı ancak New York 14-0 ile karşılık verdi. Çeyrek sonuna doğru Curry ritim yakalamaya başladı fakat ilk çeyrek 20-18 New York üstünlüğü ile geçildi. İlk çeyrek Carmelo Anthony’nin 11 sayısına karşılık Stephen Curry’nin 8 sayısı vardı. İkinci çeyrekte ise fırtına gibi esen bir Klay Thompson ve tıkır tıkır işleyen bir Golden State Warriors vardı.Üçlük ritimini yakalayan Golden State ilk yarıyı takımca 11’de 7 gibi yüksek bir üç sayı yüzdesi yakalayarak geçirdi. Karşıda ise elinden geldiğince hücumlardan boş dönmemeye çalışan New York vardı durum böyle olunca Golden State kendini bir adım öne attı ve ilk yarı 55-49 Golden State üstünlüğü ile geçildi.

Üçüncü çeyrekte de dur durak bilmeyen adeta alev alan bir Klay Thompson vardı. Onun yanına birde takım arkadaşları katılınca adeta su gibi akıp giden bir Golden State oluştu. Carmelo Anthony ile ayakta kalmaya çalışan, Aaron Afflalo’dan beklenen katkıyı alamayan New York maça havlu attı.

Golden State Warriors’ta Klay Thompson 34 sayı, Draymond Green 20 sayı-10 ribaund-10 asist ile takımlarına galibiyeti getirdi. Stephen Curry maçı 13 sayı ile tamamladı.


New York Knicks’te Carmelo Anthony’nin 24 sayı-10 ribaund’luk performansı galibiyete yetmezken, Kristaps Porzingis 14 sayı-6 ribaund ile maçı tamamladı.