Lebron James ve Kyrie İrving'in Gecesi!
Nba Play-off final serisi 5. maçında Golden State Warriors ve Clevland Cavaliers'ı karşı karşıya getiren maç,bu sabaha karşı 04:00'da Oracle Arena'da oynandı.
Maça hızlı giren Golden State Warriors ilk çeyreği 32-29 önde kapattı. 2. çeyreğe aynı şekilde karşılık vererek başlayan clevland öne geçmeye başardığı periyotta üstünlüğü koruyamadı ve devreye 61-61 eşitlikle gidildi.


İbrenin tamamen döndüğü,üstünlüğün el değiştirdiği pozisyon ise Andrew Bogut'un hava topuna çıkarken sakatlanması oldu. Golden State Warriors için ilk kırılma anı 3. çeyreğin başında gerçekleşirken,devamında Kyrie İrving ve Lebron James bulduklar 41'er sayıyla hem nba play-off final serisinde bir maçta en fazla sayı atan takım arkadaşı oldular hemde "henüz bitmedi" mesajı verdiler.
Son çeyreğe 94-83 önde giren Clevland,farkın kapanmasına izin vermedi ve salondan 112-97 galip ayrılarak seriyi 3-2 'ye getirdi. Bir sonraki maçı Quicken Loans Arena'ya taşıyan Clevland,kaybolan umutlarını yeşertmiş oldu.
Clevland'a maçı getiren oyuncular attıkları 41'er sayıyla Kyrie İrving ve Lebron James olurken,Klay Thompson'ın 37,Stephen Curry'nin 25 sayısı Golden state'e yetmedi.
Seride bir sonraki maç perşembe sabahı 04:00 de quicken loans arena'da oynanacak. 

SPORUNDİBİ.COM