Utah'ı 109-100 mağlup eden Cavaliers'te Cedi Osman zorlu karşılaşmada takımı için kilit bir performans gösterdi. 23 dakika sahada kalan Cedi, 10 sayı 4 ribaund ve 1 top çalmayla maçı bitirdi. NBA kariyerinde ilk kez çift haneli sayıya ulaşan Cedi'ye bir tebrik de takım arkadaşı Lebron James'ten geldi.
 Tarihin en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Lebron Cedi için, "NBA'de fırsat verilince güven kazanmalısınız. Açıkçası Cedi Osman bunu başardı. Sahada ona güveniyoruz. Cedi çok çalışıyor ve ne yapması gerektiğini biliyor. Avrupa'dan gelen oyuncular genelde ne yapmaları gerektiğini biliyor ve şüphesiz Cedi de onlardan biri. Uzun süredir profesyonel basketbol oynuyor. Onu draft ettiğimizde ondan ne alacağımızı tam olarak biliyorduk. Çok hızlı öğreniyor, sünger gibi bilgiyi emiyor. Onu seçerek çok iyi bir iş yaptık."
 Efsanevi basketbolcuyla aynı sahayı paylaşmaktan duyduğu mutluluğa değinen Cedi de, "O, genel olarak herkese yardımcı olan birisi. İnanılmaz bir lider ve inanılmaz bir oyuncu. Ben de onunla aynı takımda olduğum için çok mutluyum. Ondan öğrenecek çok şeyim var." şeklinde görüş belirtti.