17 Ekim’de başlayacak olan NBA’in 72. sezonunun açılış maçında Gordon Hayward’ı kadrosuna katarak bu yazın en büyük hamlelerinden birini yapan Boston Celtics, son üç yılın finalisti ve geçen sezon Doğu Konferansı Finali’nde karşı karşıya geldikleri Cleveland Cavaliers’a konuk olacak.

Ardından karşılaşma öncesi şampiyonluk yüzüklerinin verileceği mücadelede Houston Rockets ile Golden State Warriors rekabeti izlenecek.

18 Ekim’de oynanacak maçlar ise Philadelphia 76ers ile Washington Wizards ve Jimmy Butler’lı Minnesota Timberwolves ile NBA’in istikrar abidesi San Antonio Spurs’ü karşı karşıya getirecek.

25 Aralık Noel gününde ise çok daha büyük bir çekişme NBA izleyicilerini bekliyor olacak. Yerel saat ile 15’te başlayacak olan karşılaşmada son üç yılın final mücadelesinin bir tekrarı gerçekleşecek ve Golden State Warriors ile Cleveland Cavaliers kozlarını paylaşacak! Noel gününün tek sürprizi bu da değil! Aynı gün oynanacak bir diğer karşılaşmada Russell Westbrook’un Oklahoma City Thunder’ı James Harden ve Chris Paul’lü Houston Rockets ile karşı karşıya gelecek.