Orlando’nun ev sahipliği yaptığı ligin ikinci gününde üç karşılaşma oynandı. Detroit Pistons ile New York Knicks’in karşı karşıya geldiği mücadelede Pistons sahadan 25 sayı farkla 103-78 galip ayrılırken Eric Moreland 15 sayıyla galip gelen takımın en skorer oyuncusu oldu. Henry Ellenson ve Luke Kennard 14’er sayıyla oynarken Lorenzo Brown da 11 sayı kaydetti. Konuk ekipte ise Chasson Randle’ın 16 sayılık performansı yenilgiyi önleyemedi. Damyean Dotson da maçı 13 sayıyla tamamladı.

Günün ikinci maçında Orlando Magic ile Miami Heat karşı karşıya geldi. Magic sahadan 13 sayı farkla 81-68 galip ayrılan taraf oldu. Magic’in çaylağı Jonathan Isaac 22 dakikada 15 sayı ve 13 ribauntluk performansıyla double-double yaparak dikkat çekerken, Derrick Walton Jr. 13 ve Marcus Georges-Hunt da 12 sayıyla mücadeleyi noktaladı. Miami Heat tarafında ise Okaro White 15 sayıyla en skorer isim oldu. Çaylak Bam Adebayo da 14 sayı, 9 ribaunt ve 2 blok ile oynadı.

Günün son maçında ise Indiana Pacers, Charlotte Hornets’ı 84-77 mağlup etti. Hornets maça iyi başlayıp öne geçen taraf olsa da Pacers oyunun kontrolünü eline alarak özellikle ikinci yarıyı domine ederek kazandı. Galip takımda Travis Leslie 20 sayıyla en skorer isim olurken, Joe Young 14, T.J. Leaf de 12 sayıyla oynadı. Hornets’ta ise Treveon Graham 18 ve Johnny O’Bryant III ile Briante Weber 12’şer sayıyla maçı tamamladı.