Ligin ilk haftasında Kayserispor’la 1-1’lik skorla berabere kalarak bir puanın sahibi olan Osmanlıspor, maçın ardından bir gün izin yaptıktan sonra bugün yeni haftanın hazırlıklarına başladı.

Ligin ikinci haftasında deplasmanda Pazartesi günü Galatasaray’la karşılaşacak olan Başkent ekibi, tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetiminde haftanın ilk antrenmanına çıktı. Kulübün Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenmana Mor-Sarılı oyuncular, ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Dar alanda gruplar halinde dönüşümlü olarak yapılan çeşitli pas organizasyonlarının ardından oynanan çift kale maçla antrenman son buldu. 1,5 saat süren çalışmalara tedavisi devam eden Tonia Tisdell ve bu haftaki maçta cezalı olduğu için forma giyemeyecek olan Pierre Webo katılmazken bu oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra ağırlık salonunda çalışmalarını devam ettirdi.

Başkent ekibi, yarın (Çarşamba) sabah ve akşam olmak üzere yapacağı çift antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.