Osmanlıspor Takım Kaptanı Erdal Kılıçaslan, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında karşılaşacakları Galatasaray maçından galip ayrılarak çıkış yakalayacaklarını belirtti. Osmanlıspor Kaptanı Erdal Kılıçaslan, Raheem Lawal ve Pinto Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında ağırlayacakları Galatarasay maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. 2015-2016 sezonuna çok iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Kılıçaslan, "Çok iyi oynadığımız maçlar var ama son dakikalarda mağlup olduğumuz veya berabere bitirdiğimiz maçlar da var. Onlar bize çok acı verdi" dedi.

KILIÇASLAN: "GALATASARAY MAÇIYLA ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ"

"İkinci yarıya iyi başlamadık. Bunu açık ve net söyleyebiliriz" öz eleştirisinde bulunan Kılıçaslan, "Takım olarak bunun farkındayız ve ilk maçtan ders çıkardık. Bundan sonra maçlarımızı çok sıkı tutacağız ki ilerleyen maçlarda sıkıntı yaşamayalım. Bu çıkışımız da inşallah Galatasaray maçı ile olacak. Bizim için Galatasaray maçı zorlu olacak, bunu biliyoruz. Sonuçta Galatasaray şampiyonluğa oynuyor ama biz de kendi sahamızda ekmeğimizi kolay kolay kimseye vermeyiz. Gerçi sahamızda biraz sıkıntı yaşıyoruz ama bunu ikinci devre de çözeceğimize inanıyorum. Takıma güveniyorum ve inşallah bu maçtan üç puan ile ayrılırız" diye konuştu. "BU DURUM BİZİ DÜŞÜNDÜRÜYOR" Osmanlıspor'un 19 puanla 14. sırada bulunmasına ilişkin de konuşan Kılıçaslan, "Bu durum bizi ve teknik heyeti düşündürüyor ama biz önümüze bakıyoruz, pozitif düşünüyoruz ve ligde altlara düşeceğimize hiçbir zaman inanmıyoruz" açıklamasında bulundu.

PİNTO: "ÖZGÜVENİMİZİ KAYBETMEMELİYİZ"

Başkent ekibinin 27 yaşındaki Portekizli oyuncusu Tiago Miguel Baia Pinto, ikinci yarıya çok kötü başladıklarını ifade ederek, "Ortaya iyi bir oyun koyamadık, bu tabi ki üzücü ama önümüze bakmamız lazım. İkinci yarıda önümüzde daha çok maç var. Takımın kendine olan güveninin kaybolmaması gerekiyor. Bu hafta çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Önümüzdeki maçtan da iyi bir sonuç alırsak, tekrar güvenimizin yerine geleceğini düşünüyorum" dedi.

"GALATASARAY ZOR BİR EKİP"

Hafta sonu oynanacak zorlu Galatasaray karşılaşmasına yönelik değerlendirmelerde yapan Pinto, " Galatasaray çok zor bir ekip. Dünya çapında yıldızları ve çok iyi oyuncuları var. Ligin ilk devresindeki maçta galibiyet elde ettik ama şimdiki koşullar ve şartlar tamamen farklı. İlk maçta galip geldik ama şimdi onlarda galip gelmek isteyecekler. İkinci yarı evimizde oynayacağımız ilk maçta sıkı durup, çalışmalarımızı sahaya yansıtarak sahadan galibiyetle ayrılmamız gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"ONLAR DA İNSAN"

Hakem hatalarına ilişkin konuşan Pinto, "Söyleyebileceğim iki tane şey var; katıldığım şey şu, yenmemiz gereken maçı berabere, berabere bitirmemiz gereken maçları kaybettik. Dünyanın her yerinde hakem hataları oluyor. Hatalar insanın yaptığı şeyler. Onlarda insan ve hata yapabilirler. Bu hatalar bizim lehimize veya aleyhimize olabilir. Hakemler de bu oyunun bir parçası. Biz yenilgimizi veya galibiyetimizi onlara bağlamıyoruz" diye konuştu.

LAWAL: "GALATARASARAY'I TEKRAR YENECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Osmanlıspor'un 25 yaşındaki yeni transferi Raheem Lawal ise ikinci yarının ilk maçına mağlubiyetle başlamalarını "kötü oyuna" bağladı. Nijeryalı oyuncu, "Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Bazen kazanır, bazen de kaybedersiniz. Bu Cumartesi daha iyi şeyler yapabileceğimizi göstereceğiz. Tekrar Galatasaray'ı yenebileceğimize inanıyorum. Buraya geldiğimde her futbolcuya baktığımda teker teker hepsinin kalitesi var. Bu nedenle tekrar Galatasaray'ı yenebileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Ligdeki konumlarının kendilerini rahatsız etmediğini belirten Lawal, "İki ya da üç maç kazanırsak tekrar yukarılara yükseliriz" dedi. Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor ile Galatasaray, Cumartesi günü saat 19.00'da Osmanlı Stadı'nda karşı karşıya gelecek. - ANKARA