Osmanlıspor'un başarılı futbolcusu Özer Hurmacı, kendisine verilen 6 ay men cezasının kaldırılmasını AA muhabirine değerlendirdi.

- Uyuşmazlık Çözüm Kurulu facia bir karar aldı! -

Verilen cezanın kaldırılmasının doğru bir karar olduğunu belirten Özer, "Yaklaşık 1,5 senedir bu dava sürüyor. Maalesef Uyuşmazlık Çözüm Kurulu facia bir karar aldı. Benim aleyhime bir karar çıktı. Tahkim Kurulunda adalet ve hak yerini buldu diye düşünüyorum. Bu davada mağdur olan kişi bendim. Bu da gerçeğe yansımış oldu." şeklinde konuştu.

- Biz her zaman iyi niyetli yaklaştık! -

Kendilerine iyi niyet gösterilmediğini de ifade eden başarılı futbolcu, "25 Nisan 2016’da 5 arkadaşımla beraber kadro dışı bırakıldım. Ondan sonra takımdan ayrılma sürecimiz oldu. Biz her zaman iyi niyetli yaklaştık. Feda başlattılar, feda ettik. Kadro dışı bırakıldıktan sonra iyi yönde karşılıklı anlaşma kapsamında adım atan taraf biz olduk. Maalesef Trabzonspor Kulübü yöneticileri ve başkanı bizim gibi iyi niyetli olmadı." dedi.

- Trabzonspor'dan ayrılmak ne kadar zor da olsa kabul ettim! -

Daha önceden yapılan görüşmelerden bahseden Özer Hurmacı, "Bize, 'Kulübe gelin sözleşmeyi feshedelim.' dediler. İçeride sadece 1 aylık maaşım vardı. 'O maaşın kalsın. Karşılıklı anlaşalım, feshedelim.' dediler. Ben de bunu kabul ettim. Trabzonspor'dan ayrılmak ne kadar zor da olsa kabul ettim. İşlerin lehimize gitmediğini fark ettim. O dönemin teknik direktörü bizi takımda görmek istemiyordu. Tüm olaylar ondan yaşanıyordu. Karşılıklı fesihnameyi imzalamamıza rağmen karşı taraftan bir haber gelmedi. Sonrasında karar değiştirdiklerini söylediler. Tekrardan bizden bonservis talep ettiklerini ve kadro dışı futbolcularla idmana çıkmam söylendi. Açıkçası bana mobbing uygulandı." ifadelerini kullandı.