Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak Osmanlıspor'da Kamerunlu golcü Webo, değerlendirmelerde bulundu.

- Büyük takımlara karşı daha iyi motive oluyoruz! -

35 yaşındaki golcü oyuncu, "Altımızda ve bizim seviyemizdeki takımların saygısını kazandığımız için onlara karşı oynadığımız maçlar zor geçiyor. Bize savunmada daha fazla sıkıntı yaratıyorlar. Antalyaspor maçını örnek verebiliriz. Kontrol bizdeydi ancak son dakikalarda iki pozisyon, ikisi de gol oldu. Büyük takımlara karşı hem daha iyi motive oluyorsunuz hem de size karşı puan almak istedikleri için üstünüze geliyorlar. Belki bu bizim işimizi kolaylaştırıyor ama seviyemizdeki ya da altımızdaki takımlar, 1 puan çok önemli olduğu için savunmada çok dikkatliler. Bu da bizim işimi zorlaştırıyor." ifadelerini kullandı.

- Önceliğimiz Trabzonspor! -

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olympiakos'u değerlendiren Webo, "Bütün saygımıza rağmen önümüzde zor bir dönemden çıkan Trabzonspor ile oynayacağımız maç var ve biz de öncelikle bu karşılaşmayı düşünüyoruz. Avrupa kupalarında oynadığımız maçlara nasıl hazırlandıysak Olympiakos'a karşı da öyle hazırlanacağız." şeklinde konuştu.