-  Sezonu Osmanlıspor'da kiralık olarak geçiren, Galatasaray ve Karabükspor'un transfer listesinde olduğu ileri sürülen Rumen kanat oyuncusu Gabriel Torje, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bonservisi Udinese'de bulunan ve Serie A ekibi ile 1 sene daha sözleşmesi olan Torje, Rumen basınına yaptığı açıklamada transferi ve Türkiye'deki geleceği hakkında konuştu.

Yaşanan terör saldırıları nedeniyle Türkiye'de futbol oynamaya korktuğunu itiraf eden Torje, "İspanya ve İtalya'da iyi hissediyordum ancak başka problemler vardı. Türkiye'de bile var. Size dürüstçe söyleyeyim, orada olanlar nedeniyle Türkiye'ye dönmeye korkuyorum. Avrupa'da kalmak istiyorum. Eğer iyi bir teklif gelirse, benim için neyin en iyi olduğunu değerlendiririm" dedi.

Udinese'nin kendisini bir kez daha kiralamasını istemediğini ve yeni takımına bonservisiyle gitmek istediğini vurgulayan 26 yaşındaki milli oyuncu, "Şu an tatildeyim. 20 Temmuz'da Udinese''ye dönmem gerekiyor. Şu ana kadar birçok görüşme oldu, birçok kulüp beni aradı ancak Udinese ile anlaşılması gerekiyor çünkü artık kiralık gitmek istemiyorum. 5 yılda 5. takım olacak. Benim için zor oluyor. Tekliflerin geldiği dönemde Udinese 3 milyon euro istiyordu ancak şu anda beni almak için 1 milyon euro gerekiyor. Alacağım yıllık ücrette anlaşırım" dedi.

Kaynak: Ajansspor