Zor günlerimde zor kelimelerim çogunlukta benim.. Annemin hastalığının ciddiyeti beni üzüyor dün gece annemin de istedigiyle maça gittim uzun ara sonrası..

Stad önünde beni gören kardeşler büyükler dualarını esirgemediler manen yanımda olduklarını belirttiler ve gururlandırdılar maç yazıma geçmeden onların hepsine teşekkür boyun borcumdur ahde vefamdır sonsuz saygılarımla..

Gelelim Fenerbahçe 'ye.. Tribünler inanmış takım kendine güvenen bir yapıda maça başlandı.. Maçın başlarında tribünlerin ''şampiyonluk için saldır kanarya'' tezahüratları inanmaktır birlikteliktir omuzdaşlıktır ve zor günler ,kederli geceler böyle aşılır.. Erwin Koeman taraftara güven veren bir yapıda karakter..

Adil kadro tercihleri ve doğru oyun sistemi ile kriz döneminde büyük katkı verdi.. Yönetim kurulunun elini hafifletti tribünlerde karşılıgını sevgi gösterileri ile verdi.. Valbuena skora oyuna büyük etki yaptı açıkçası onun Fenerbahçe transferini dünyada ilk kez duyuran biri olarak onu ben her zaman 10 numara oynarken görmek isteyenim onun asıl mevki forvet arkası bir de orada denense çok daha faydalı olur diye düşünüyorum tabii karar teknik kadroda ve kendisinde bu konuda ben naçizane tavsiyemi belirttim geldiği ilk günden beri bunu dile getiriyorum umarım yakında forvet arkası izleme imkanımız da olur küçük dev sihirbazı..

Frey içine zaten Ibrahimovic kaçmış gibiydi.. Tabii ki onun karakterinde degil daha mütevazi daha savaşçı.. Koşmadığı yer kalmadı çalıştı çabaladı ve harika tayming ve sıçramayla hem Valbuena'ya bir asist daha yazdırdı hem de kendi gol rakamıma bir fazla daha ekletti.. Bu hırsı ve savaşı devam ettikçe Frey ,Fenerbahçe'nin sevgilisi olacaktır..

Isla geldiğinden beri bana göre en iyi oyununu oynadı. Şener Özbayraklı benim beğendiğim güzel ve doğru bindirmeleri ile göz doldurdu.. Bu takımın en önemli yeri merkez orta saha takım savunması adına oraya sakatlıktan kurtulan ve takımla çalışmalara başlayan kaptan Mehmet Topal monte edilince Fenerbahçe takım savunması ideal şeklini ve gücünü bulacaktır KANIMCA.. 

Ligde gerilerde çok gerilerde Fenerbahçe kağıt üzerinde ama ben her maç üstüne koyarak gideceğini düşünüyorum tribünlerin ve bizlerin inancı bu süreci daha da istikrarlı bir hale dönüştürecektir..Milli ara kaynaşma ve huzur adına önemli Fenerbahçe açısından bu sürede tüm eksikler giderilip özlenen beklenen ve istenen Fenerbahçe sahada olacaktır..

Tribünlerin haykırışıdır çocuklar inanın inanın çocuklar...

Ben kalben inanıyorum haydi rastgele Fenerbahçe...


SAYGILARIMLA...


LEVENT ÜMİT EROL