1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da 8-9 oyuncu ile yol ayrımı yaşanacak.

Ara transfer döneminin başlamasına az bir süre kala transfer yapacak olan takımlar mevcut oyunculardan bazıları ile de yol ayrımına gidecek.

Adana ekibinde Orkan Çınar'ın Adana Demirspor'da kesin yolların ayrılacağı isimlerden.Herve Kage'nin de yolların ayrılacağı oyunculardan olduğu öğrenildi.

Adana ekibi transferde ise sezon başında transferi gerçekleşmeyen Volkan Şen'i kadrosuna katabilir.

Beşiktaş, sezon başında Adana Demirspor'a kiraladığı Orkan Çınar'ı, sözleşmesinde yer alan "Devre arası geri çağrılabilir" maddesini kullanarak Antalya kampına dahil etmeyi planlıyor.

Adana Demirspor, Volkan Şen transferinde ısrarcı.

Geçtiğimiz sezonda Volkan Şen'i isteyen Adana Demirspor, Şen'i renklerine bağlamayı başaramamıştı.Adana ekibinin başkanı Murat Sancak tarafından yalanlanda da Adana Demirspor Volkan Şen transferini gerçekleştirmeyi çok istiyor.

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ocak ayı transfer döneminde 8-9 oyuncu ile yolların ayrılacağını bu isimlerden Orkan Çınar'ın kesin isimlerden olduğunu belirtti.

Erol ayrıca sezon başında Hakan Kutlu tarafından istenilmeyen ve transferi gerçekleşmeyen Volkan Şen'in Ocak'ta Adana Demirspor forması giyeceğini de ekledi.

Levent Ümit Erol bir diğer paylaşımında ise Beşiktaş oyuncusu Orkan Çınar'ın Adana Demirspor'dan ayrılacağını genç ve milli oyuncuya Akhisarspor'un talip olduğunu, Cihat Arslan'ın oyuncuyu istediğini son kararın ise Beşiktaş tarafından verileceğini belirtti.Orkan Çınar, Ocak sonunda Akhisar forması giyebilir.  






Sporun Dibi Özel | LEVENT ÜMİT EROL