TFF 2. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor geçtiğimiz günlerde teknik direktör Bahaddin Güneş ile yollarını ayırdığı açıklamıştı.

Afyon ekibini göreve geldiği günden beri play-off’lara taşımak için büyük çaba göstermesine rağmen başarılı olamayan Güneş, Afyonspor'un başında çıktığı 23 maçta 11 galibiyet 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 2. Lig Beyaz grubu 57 puanla 7. sırada tamamlamıştı.

Nuray Abuç'un özel haberine göre; Afjet Afyonspor'da teknik direktörlük görevine 65 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Mustafa Çapanoğlu'nun getirilmesi bekleniyor. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılacağı da gelen bilgiler arasında.

MUSTAFA ÇAPANOĞLU KİMDİR?

Teknik direktörlük kariyerine Kayserispor'da yardımcı antrenör olarak başlayan deneyimli çalıştırıcı Çorumspor, Zeytinburnuspor, Konyaspor, Erzurumspor, Yozgatspor, Tarsus İdman Yurdu, Boluspor, Şanlıurfaspor, Karabükspor, Adanaspor, Körfez SK, 1922 Konyaspor, Manavgatspor, Bandırmaspor, Sivas Belediyespor, Keçiörengücü, Kastamonuspor, Manisa FK gibi takımlarda görev yaptı. Son olarak 2019/20 sezonunda Sancaktepe FK'da teknik direktörlük görevi yapan Çapanoğlu 42 maçta 21 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet gördü.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | NURAY ABUÇ