Mesele önceden olacağı söyleyebilmek bu sektörde... Bunu da en iyi yapan belli spor medyasında... Bu sezon özel transfer haberleriyle, doğruluk oranıyla esip gürleyen sporundibi.com ve Levent Ümit Erol, Alanyaspor hakkında bir iddiasıyla sesleniyor!

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonuna kötü bir başlangıç yaparak 3 maçta 1 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor, bu hafta Süper Lig'İn güçlü ekibi Atiker Konyaspor'a konuk olacak. Kasımpaşa Bursaspor ve Karabükspor'a karşı oynadığı maçlarda galibiyet alamayan Alanyaspor, bu hafta Atiker Konyaspor'a kaybetmesi halinde mevcut teknik direktör Safet Sušić ile yollarını ayıracak. Eğer Safet Sušić ile yolların ayrılması halinde, yerine gelecek teknik direktörü her zaman olduğu gibi sporundibi.com farkıyla sizlere sunuyoruz. 

EN CİDDİ ADAY HAMZA HAMZAOĞLU!

Aytemiz Alanyaspor Safet Sušić ile yollarını ayırırsa aday listesinin başında yer alan başarılı teknik adam Hamza Hamzaoğlu ile görüşme yapacak.

Türkiye'de daha önce Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Bursaspor ve son olarak Başkent ekibi Osmanlıspor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu ise, Alanyaspor'un başına geçmeye olumlu bakıyor.