Kurucumuzla keyifli bir söyleşi yapan Hürriyet Güçer , sözlerine Gaziantepspor formasını giymekten mutluluk duyduğunu belirterek başladı.


Mutlu Hocanın İletişimi Pozitif
 
Gaziantepspor'u yuvası gibi benimsediğini belirten Güçer , bu düşüncesinde ki en büyük pay sahibinin Mutlu Topçu olduğunu dile getirdi. Başarılı teknik adamın oyuncularıyla sürekli pozitif iletişim halinde olduğunu belirten Hürriyet , Topçu'nun bu özelliği ile oyuncuları bir arada tutuğunu söyledi.

Kurucumuzun kariyerinin sonlarına doğru Gaziantepspor tercihi hakkındaki düşüncelerini sorduğu Güçer , kendisinin futbol oynamaya başladığı günden bu yana hırslı , savaşçı ve mücadeleyi asla bırakmayan bir tarzı olduğunu ve bunu Antep'te oynayan genç futbolculara aktarmaya geldiğini belirtti.



Fenerbahçe'de Oynasaydım Taraftarın Sevgilisi Olurdum

Alex ile karşılıklı oynadığı maçlar hakkında ki düşüncelerini kurucumuz Levent Ümit Erol ile paylaşan Güçer , Fenerbahçe taraftarının kendisine tepkili olduğunu söyledi. Ancak kendisinin çocukluğundan beri Fenerbahçe taraftarını çok sevdiğini gizlemeyen Hürriyet ,"Eğer Fenerbahçe'de oynama fırsatım olsaydı , adıma besteler yapılırdı , taraftarlar beni çok severdi" yorumunu yaptı. Alex'e sahada adım attırmayan , deyim yerindeyse ayaklarına kilit olan Güçer , kendisinin sergilediği iyi mücadelenin ön plana çıkarılmasının yerine , Alex'in kötü oyununa vurgu yapılmasına sitem etti. Bu mücadelelerden sonra akşam saatlerinde yayınlanan spor programlarında "klasik Anadolu futbolcusu yalnızlığını" hissettiği söyleyen Güçer , Alex'in kişisel instagram hesabında bile kendisiyle olan mücadelesinden bahsettiğini belirterek "Alex bile instagram hesabından Türkiye'de Fenerbahçeli oyuncular hariç sadece benimle ilgili övgü dolu sözler paylaştı. Ancak ülkemizde ki spor programlarında Fenerbahçe durgundu , Alex kötü oynadı dediler , hiç onu oynatmayan durduran oyuncuyu konuşmadılar" dedi.



Alex Türkiye'de Jübile Yaparsa Beni Davet Edecek

Alex'in kendisi hakkındaki düşüncelerini yorumlayan Güçer "Türkiye'ye gelmiş en yetenekli oyunculardan biri Alex. Fenerbahçe taraftarının efsanesi. Elbette böyle bir oyuncudan övgü almak çok özel birşey , çok gururlandım. Oynadığım dönemlerde en çok Alex ile oynamaktan keyif aldım. Bir keresinde çarpıştık , ikimizdede açılma oldu. Ancak "Hürriyet Alex'e vurdu" yorumlarına çok üzülmüştüm. Futbol hayatım boyunca kimseye kasti olarak bir harekette bulunmadım. Alex özel bir oyuncuydu ve özel bir oyuncudan duyulan övgüler beni çok mutlu etti" dedi. Alex'in Türkiye'de olası bir jübilesinde  kendisine davette bulunacağını belirten Göçer  bundan büyük keyif alacağınıda sözlerine ekledi.

Kadromuz Kaliteli , Hedeflediğimiz Yerde Olacağız

Gaziantepspor'un kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ve ligde ikinci yarıda hakettikleri yere geleceklerini vurgulayan Güçer "Gaziantepspor çok iyi bir takım. Takımın içinde de güzel bir arkadaşlık ortamı var. Türkiye Kupası'nda da iddialıyız. Ligin ikinci yarısında kadromuza yakışır şekilde mücadelemizi verip hakettiğimiz yere geleceğiz" yorumunu yaptı.

Levent Ümit Erol ve Sporundibi.com ekibini ilgiyle takip ettiğini sözlerine dahil eden Hürriyet "Özel haberlerde verdiğiniz emekleri ilgiyle takip ediyorum , başta Levent Ümit Erol olmak üzere ekibin çalışmalarını takdir ediyorum. Sadece kendi özgün haberlerinizi spor medyası ile paylaşmanız çok güzel" dedi.

Bizlerde kurucumuz  Levent Ümit Erol vasıtasıyla Hürriyet Güçer'e Gaziantepspor forması ile başarılar diler , Gaziantepspor'un hakettiği yere gelmesini temenni ederiz.

Levent Ümit Erol / ÖZEL HABER