Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da geçtiğimiz günlerde flaş bir ayrılık yaşanmış ve başkan Ali Şafak Öztürk görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Kırmızı Beyazlı Kulübün sosyal medya hesaplarından Başkan Öztürk ve Antalyaspor Kulübü Derneği ile Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk'ün adıyla yapılan açıklamada, Öztürk ailesi olarak Antalyaspor yönetimini bırakma kararı aldıklarını belirtmiş ve şu açıklamada bulunmuşlardı;

"Ayrıca Öztürk ailesi olarak Antalyaspor'a 85 milyon lira nakit olarak harcanmıştır. Toplamda 130 milyon lira olan bu ödemelerin dışında kulübümüzün banka borçları olarak görünen finansman gideri olan 61 milyon avro ve 88 milyon lirayı yine Öztürk ailesi olarak ödemeye devam edeceğiz. Bugün itibarıyla Antalyaspor A.Ş'nin hiçbir geliri üzerinde icra, temlik veya herhangi bir kısıtlama yoktur. Buna ek olarak TFF'den elde edilen günü geçmiş alacak tutarımız 9 milyon 900 bin lira, ayrıca stopaj iadesinden beklenen tutar 8 milyon 600 bin liradır. Sonuç olarak mali tablo içerisinde 41 milyon avro borçla devraldığımız Antalyaspor'u neredeyse borçsuz bir kulüp olarak bırakıyoruz."

Levent Ümit Erol'un sosyal medya hesabında paylaştığı özel haberine göre; Antalyaspor'daki başkanlık görevinden istifa eden Ali Şafak Öztürk'ün teknik kadro ve futbolcuların tüm alacaklarını ödediği öğrenildi.

Öte yandan Antalyaspor, ligde 25 puanla 11. sırada yer alırken son 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Antalya ekibi yarın Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL