Bilindiği üzre Emre Mor, menajerlik işlerini yürüten Muzzi Özcan ile yollarını ayırdı. Usta televizyoncu ve gazeteci Alper Aslan bu konuyla ilgili tüm gerçekleri sporundibi.com 'a anlattı.

İşte Alper Aslan'ın bu konuyla ilgili tüm gerçekleri;

Emre Mor ve Muzzi Özcan arasındaki defter kapandı. Bu defterin kapanacağı çok önceden belliydi. Emre Mor'u kullanarak Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile yakın ilişki kurmaya çalışan Muzzi Özcan, artık oyuncunun resmi menajeri değil. Bunun birçok sebebi var. Bunlardan ikisini yazmak gerekiyor. Birincisi; Muzzi Özcan Emre Mor'u 3 büyükleri 'ayartmak' için kullanmıştır. İkincisi; Muzzi Özcan medyayı Emre Mor ile kullanmıştır. Böylelikle oyuncu ve kulüp portföyünü geliştirmiştir.

Emre Mor ise Dortmund'un Uzak Doğu kampında süre alıp goller attığı andan itibaren Avrupa'da kalmam istedi. Muzzi Özcan, umutlu olmadığı oyuncusundan Süper Lig ve yüksek ücret piyangosu kapmanın peşine düştü.

Muzzi Özcan'ın Inter haberlerinin çıkmasıyla beraber piyasayı kızıştırması, Emre'nin Türkiye'ye gelmek istememesine rağmen Fenerbahçe ile bağlarını koparmamak için umut dağıtması bardağı taşırdı. Emre ve Muzzi'nin sürekli eleştirilen karakter yapısı, Fenerbahçe'nin tüm planlarını bozdu. Bu sebeple Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da oyuncunun babasını devreye soktu. Ancak Emre, Hakan Çalhanoğlu'nun menajeriyle anlaşarak tüm kapıları kapattı. Emre Mor Milan'a merhaba derken, Muzzı Özcan da Türk medyasına veda etsin. Biri bu yazıyı Muzzi'ye okutsun. Zira kendisi ile uzun süren dostluğum geçen yıl bitmişti. 

SPORUN DİBİ | ÖZEL