Sezon başından bu yana her türlü algı ile karşılaşan Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ozan Tufan'a tepkiler yağarken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise genç futbolcuya sahip çıkıyor.

Özellikle A Milli Futbol Takımımızın Ukrayna ile oynadığı maçtan sonra sosyal medyada büyük tepki gören Ozan Tufan'a, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yaptığı açıklamalarla sahip çıkmıştı. Başkan Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, "Adama 7 milyon Euro para verdik. 20. dakikada Ozan’ı ıslıklıyorlar. Sizler kötü yazıyorsunuz... ‘Geleceğin en iyi oyuncusu’ dedik. Ne oldu? Tu kaka yaptık hep beraber. Taraftar ‘Seninleyiz’ diyor, sonra yuhalıyor. 20 yaşında bu çocuk eli ayağı titriyor." sözlerine yer vererek Ozan Tufan'ın arkasında durmuştu.

KOCAMAN'DAN, ÇETİNKAYA'DAN VE YILDIRIM'DAN OZAN TUFAN'A TELEFON!

Başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Ozan Tufan'a Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman ve Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'da destek oldu. Önce Aykut Kocaman, sonra Hasan Çetinkaya ve sonrasında ise Başkan Aziz Yıldırım Ozan Tufan'a telefon açtı ve, "Moralini sakın bozma! Sen bizim evladımızsın, takımda çok başarılı işler yapacaksın!" diyerek destek oldu.

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL