Süper Lig ekibi Galatasaray teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürürken Faslı futbolcu Younes Belhanda için Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'ın 30 yaşındaki deneyimli futbolcuyu istediği öğrenildi.

Nuray Abuç'un edindiği bilgiye göre; Galatasaray'ın 10 numarası Belhanda'ya Arabistan ekibi Al Nassr Riyad talip oldu ve 5 milyon euroluk teklif ile Sarı Kırmızı takımın kapısını çalmaya hazırlanıyordu.

Ancak başkan Saud Al Suwailem'in Al Nassr'da forma giyen ve Balhanda'nın Fas Milli Takımı'ndan arkadaşı Abderazak Hamdallah'a danışmasının ardından, 29 yaşındaki golcü futbolcu Hamdallah'ın ''O gelirse, ben giderim'' ifadelerini kullanması üzerine transferin veto edildiği gelen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz sezon Sarı Kırmızılı forma ile toplamda 33 maça çıkan Younes Belhanda, 7 gol 3 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise Avrupa Ligi Elemeleri ve Spor Toto Süper Lig'de 4 karşılaşmada forma giyen deneyimli 10 numara 2 gollük performansa imza attı.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | NURAY ABUÇ