Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren ve önümüzdeki sezon güçlü bir kadro ile şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir transfer iddiası geldi.

Dün medyada yer alan haberlere göre Marsilya forması giyen 28 yaşındaki santrafor oyuncusu Mario Balotelli ile görüşmek üzere Sarı-Lacivertli takımın Sportif direktörü Damien Comolli'nin bu sabah Fransa'ya uçacağı iddia edildi.

İtalya'nın AC Lumezzane Berretti ve Inter takımlarının altyapısında futbola başlayan Balotelli, Manchester City, Milan, Liverpool ve OGC Nizza takımlarının formalarını terletti.

Son olarak OGC Nizza takımından 2019 ara transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'ya bonservis bedeli olmadan transfer oldu.

Bu sezon Ligue 1'de toplam 24 maça çıkan Mario Barwuah Balotelli 8 gol 1 asistlik performans sergiledi.Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro.

Peki Balotelli Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Levent Ümit Erol'un edindiği bilgiye göre sportif direktör Comolli'nin bugün Fransa'ya Balotelli ve menajeri ile görüşmeye gideceği haberlerinin doğru olmadığını, Mario Balotelli'nin Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer almadığını belirtti.

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL