Dün öğlen saatlerinde Siirt-Pervari karayolunda menfeze yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 8 askeri şehit olduğu haberini büyük üzüntüyle aldık.

Yaşanan bu üzücü olaydan dolayı Kurucumuz Levent Ümit Erol ve Sporun Dibi olarak verdiğimiz tepkiden sonra haber yayınlarımıza gün içinde ara vermiştik.

Bilindiği üzere Kurucumuz Levent Ümit Erol'un hafta içi Uçankuş TV'de Saat:18:00'de çıkacak olduğu yayına Şehit haberleri dolayısıyla programda futbol konuşmak istememesi dolayısıyla kurum ile arasında sıkıntı olmuş ve Kurucumuz aynı gün içinde Uçankuş TV'deki programlarını iptal ederek Uçankuş TV ile arasındaki bağı tamamen koparmıştır. Bilinmelidir ki bazı şeyler para ile ölçülemez. Ve biz her zaman bu tür olayları paranın üstünde tutmaktan bir nebze olsun vazgeçmeyeceğiz.

Bu yaşanan olaylardan sonra Sporun Dibi ekibi olarak Kurucumuzun yanında olduğumuzu belirtiyor ve yaptıklarını saygı ile karşılıyoruz. Böyle bir ADAMIN yanında çalışmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. 

Saygı ve Sevgilerimizle...

Sporun Dibi Ekibi