Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Kosovalı golcü futbolcusu Vedat Muriqi transfer pazarlığında adı takas ile gündeme gelen Serie A takımı Lazio'nun deneyimli stoperi Bastos için Başakşehir'in bir ilgisinin olduğu haberini ilk kez duyuran Levent Ümit Erol bu gelişme neticesinde son noktayı da koyuyor.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Sarı Lacivertli takımında ilgilendiği 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu Bartolomeu Jacinto Quissanga transferinde ibre ligin son şampiyonu Medipol Başakşehir'e döndü. 

Başakşehir ile anlaşmaya varan Bastos'un transferi aradaki bonservis sorununun çözülmesiyle netlik kazanmasının ardından belli olacak.

Öte yandan Sarı Lacivertli takımında Bastos'u renklerine bağlamak istediği ancak Fenerbahçe'nin Rizespor'a verilecek payıda Lazio'nun ödemesini istemesi nedeniyle transferin gerçekleşmesi zora girdi. Muriqi'nin İtalya ekibine transferinde bir pürüz bulunmadığı da gelen haberler arasında.

Ayrıca Kosovalı golcü futbolcunun Serie A ekibine transfer olmasıyla takımda en fazla kazanan 3. futbolcu konumunda olacağı, Fenerbahçe'nin transferi yalanlamasına ise strateji ve taktik gözüyle bakılıyor.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL