Süper Lig'de sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek için yoluna emin adımlarla devam eden Beşiktaş son olarak deplasmanda Erzurumspor'un 4-2 mağlup etti.

Lig'de 70 puan ile lider durumda bulunan Siyah Beyazlı takımın en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını 7'ye çıkarırken, Galatasaray ile puan farkı 8'e yükseldi. Ayrıca Sarı Lacivertli takım bugün sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek ve lider Beşiktaş ile puan farkını 4'e indirmeye çalışacak.

Beşiktaş oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Medipol Başakşehir'i uzatmalarda deviren Siyah Beyazlı takım kupada 10 yıl sonra finale çıkmıştı. 

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; İki kupa hedefi ile yoluna devam eden Beşiktaş'ın ligin son haftasında Göztepe ile karşı karşıya geleceği maçın ardından İzmir'den ayrılmayacağı ve İzmir'de oynanacak olan Türkiye Kupası finali için çalışmalarına Altay Kulübü'nün tesislerine devam edeceği öğrenildi.

Siyah Beyazlı yönetimin ''Ben ,2 kupayı da istiyorum, kutlama sonra da olur.'' dediği de gelen haberler arasında.

Öte yandan Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ''Beşiktaş ; bence Göztepe maçına şampiyon gidecek...''

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL