Siyah beyazlı ekip bu sezon gol yollarında özelikle Cenk Tosun'un Everton'a Transferi sonrasında sıkıntı çekince yeni sezon için golcü transferlerini bitirdi.

Sporundibi.com olarak Beşiktaş'ın yeni sezon da yapacağı 3 golcü transferini açıklıyoruz. Siyah beyazlı ekip gol sıkıntısını çözmek için yeni sezonda eski öğrencilerini geri topluyor.

2006-2007 sezonunda ve yarım sezon 2007-2008 sezonunda forma giyen Burak Yılmaz eski takımına geri dönüyor. Golcü oyuncu yeni sezonda kartal olacak. Süper Lig'de bu sezon 24 maçta 23 gol ve 2 asistlik katkıda bulunan tecrübeli  yıldız eski takımına geri kavuşacak.

Siyah beyazlı ekip bir başka golcü transferi için 32 yaşındaki Alman panzer Mario Gòmez ile anlaştı. Siyah beyazlı ekip ile şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan yıldız oyuncu yeni sezonda geri dönmeyi çok istediği takımına geri dönüyor.  2015-2015 sezonunda Beşiktaş forması ile toplam 41 maçta 28 gol 6 asistlik performans gösterdi.

Kara kartal üçüncü golcü transferi için yine eski oyuncusu Demba Ba ile anlaştı. Senegalli futbolcu yeni sezonda siyah beyazlı ekip için ter dökecek. Daha önce Beşiktaş'ta 2 defa forma giyen Senegalli golcü 2014-2015 sezonunda 44 maçta 27 gol 6 asistlik performans ile taraftarın sevgilisi haline gelmişti. En son geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Ba 2 maçta 1 gol atmıştı.




SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL