Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta en çok merak edilen konulardan biride yıldız futbolcu Rachid Ghezzal'ın takımda kalıp kalmayacağı oldu.

Siyah Beyazlı takıma sezon başında Leicester City'den kiralık olarak transfer edilen Ghezzal, sergilediğiperformansla formunun zirvesine çıkmış ve Beşiktaş'ın yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

Yıldız futbolcuyu kadroda tutmak için Siyah Beyazlı kulübün yönetimi büyük çaba harcarken, basında 29 yaşındaki Cezayirli futbolcu ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edildi.

Tuttomercato ise Fiorentina'nın yıldız oyuncu ile ilgilendiğini iddia etti.

Bu iddialara Levent Ümit Erol son noktayı koydu.

Erol sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı özel haberinde; Rachid Ghezzal'ın yeni sezonda da Beşiktaş'ta kalacağını ve Şampiyonlar Ligi'nde gol ve asistlerine Siyah Beyazlı forma ile devam edeceğini belirtti.

Öte yandan teknik direktör Sergen Yalçın'ın da favorisi olan başarılı futbolcu yaptığı bir açıklamada Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıklarken, başkan Ahmet Nur Çebi ise oyuncuyu takımda tutabilmek için yoğun çaba harcadıklarını dile getirmişti.

Bu sezon Siyah Beyazlı forma ile toplamda 34 maçta forma giyen Rachid Ghezzal 8 gol 17 asistlik performans sergiledi.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL