Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren teknik direktör Erol Bulut yerine Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Çağdaş Atan'ın Alanya ekibinin başına getirmesi gündeme geldi.

Peki Beşiktaş'ta başarılı teknik direktör Sergen Yalçın'ın yardımcılığı kim üstlenecek?

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Deneyimli teknik direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın yardımcı antrenör olarak dışarıda kimsenin gelmesini istemediği öğrenilirke, Siyah Beyazlı takımda A takımın mevcut antrenörlerinden Ozan Köprülü'nün Çağdaş Atan yerine kulübede yer alacağı gelen haberler arasında.

OZAN KÖPRÜLÜ KİMDİR?

Teknik Direktörlük kariyerine Beşiktaş alt yapısında başlayan başarılı antrenör Ozan Köprülü, Siyah Beyazlı kulüpte U16, U17 ve U19 takımlarında da yardımcı antrenörlük ve teknik direktör görevlerini üstlendi. Son olarak Sergen Yalçın'ın Beşiktaş teknik direktörü olmasıyla A takımda yardımcı antrenörlük görevini üstlenen deneyimli hoca bir çok başarıya da imza attı.

Beşiktaş’ın altyapısından yetişerek uzun yıllar Siyah Beyazlı camiaya hizmet ederken, yetiştirdiği genç isimleri A Takım’a kazandırdı.

Ozan Köprülü, Beşiktaş’ta bir döneme damgasını vuran Serpil Hamdi Tüzün ekolünün son temsilcilerinden biri.

Ozan Köprülü, 9 Ağustos 1977’de İstanbul’da doğdu.

Yaklaşık 13 sene boyunca Beşiktaş altyapısındaki tüm yaş kategorilerinde oynayan Köprülü, burada elde ettiği başarılar sayesinde 68 kez genç milli formayı giyip Balkan Şampiyonluğu yaşamıştı.

Beşiktaş’ta minik takımı çalıştırdığı dönemde şu an Siyah Beyazlı kulübün A Takımı’nda da zaman zaman forma giyen Kartal Kayra Yılmaz ve Erdem Secgin gibi oyuncuları henüz 10’lu yaşlarında çalıştırmaya başladı.

Ozan Köprülü için birçok yerde “Geleceğin Rıza’sı” olacağı da belirtiliyor.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL