Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Siyah Beyazlı takım kadrosuna Salih Uçan, Kenan Karaman, Rosier, Mehmet Topal ve son olarak Alex Teixeira'yı renklerine bağladı.

Beşiktaş bonservisi Leicester City'de bulunan Cezayirli yıldız futbolcu Rachid Ghezzal transferinde de mutlu sona ulaştı.

https://www.sporundibi.com/ozel-haber/iste-ghezzal-in-gelis-tarihi-h87186.html

BİR SPORUN DİBİ KLASİĞİ DAHA!

18 Mayıs 2021 tarihli Levent Ümit Erol imzalı özel haberimizde siz okuyucularımız ile tek bir manşet dahi değiştirmeden Ghezzal'ın yeni sezonda da Beşiktaş forması giyeceğini paylaşmıştık.

https://www.sporundibi.com/ozel-haber/besiktas-ta-ghezzal-iddialarina-son-nokta-levent-umit-erol-dan-h86666.html

Sezon sonunda Siyah Beyazlı takım ile kiralık sözleşmesi sona eren Cezayirli futbolcunun Al Nassr ile anlaştığı iddiaları gündem yaratırken, oyuncunun Galatasaray ile anlaştığı da öne sürülmüştü. Ayrıca yıldız futbolcu ile Fenerbahçe ve Fiorentina'nın da ilgilendiği çıkan iddialara arasında yer alıyordu.

https://www.sporundibi.com/ozel-haber/ghezzal-besiktas-ile-devam-edecek-mi-levent-umit-erol-dan-yanit-h87037.html

Bu iddialara yine Levent Ümit Erol'dan yanıt gelmiş ve Rachid Ghezzal'ın yeni sezonda Siyah Beyazlı formayı terleteceğini belirtmiştik.

https://www.sporundibi.com/ozel-haber/besiktas-ghezzal-a-kavustu-detaylari-levent-umit-erol-acikladi-h87127.html

VE GHEZZAL, BEŞİKTAŞ'TA

Cezayirli yıldız futbolcu sosyal medya hesabı Instagram hesabından ''We back home'' paylaşımı ile Beşiktaş'a imza atmak için Türkiye'ye geldiği açıklamıştı. Oyuncu öğle saatlerinde İstanbul Havalimanına iniş yaptı. Siyah Beyazlı kulübün transferi kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Siyah Beyazlı forma ile toplamda 34 maçta forma giyen Rachid Ghezzal 8 gol 17 asistlik performans sergilemişti.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL