TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışları da başladı.

Sezonun ilk haftasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Yeşil Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Kulübümüzde teknik direktörlük görevini üstlenen Mustafa Er ile yollarımız ayrılmıştır. Mustafa Er ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları hizmetler ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz” 

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Mustafa Er ile yollarını ayıran Bursaspor'un teknik direktörlük adayı 49 yaşındaki genç çalıştırıcı Hakan Kutlu. Anlaşmanın sağlanması durumunda bu sezon Süper Lig hedefleyen Yeşil Beyazlı takımın yeni teknik direktörü olacağı gelen bilgiler arasında.

HAKAN KUTLU KİMDİR?

UEFA Pro Lisans harici genç hoca Ankaragücü, Denizlispor, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu, Gaziantep FK, Kayserispor, Adana Demirspor ve Giresunspor gibi takımlardan teknik direktörlük görevini üstlendi.

Son olarak Denizlispor'un çalıştıran 49 yaşındaki Hakan Kutlu, 18 Nisan 2021'de görevinden ayrıldı.

Kutlu, futbolculuk döneminde de 1993 - 2007 yılları arasında Ankaragücü forması terletti ve kariyerini Ankaragücü'nde sonlandırdı. Kariyeri boyunca Sarı Lacivertli forma ile toplamda 384 maça çıkan Hakan Kutlu 7 gol 1 asistlik peformans sergiledi.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL