Fenerbahçe'de uzun süredir boş olan teknik direktör koltuğuna Erol Bulut'un oturacağına artık kesin gözüyle bakılırken, Alanyaspor'da ise Erol Bulut'un ayrılığından sonra takımın başına kimin geçeceği merak konusuydu. 

LEVENT ÜMİT EROL TÜM BU SORU İŞARETLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ...

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre Fenerbahçe'de sezon sonu Erol Bulut takımın başına geçecek, Alanyaspor'da ise Erol Bulut Ayrılığı sonrası boşalan koltuğa Ümit Davala oturacak.

EROL BULUT KİMDİR ?

Erol Bulut (30 Ocak 1975), defans pozisyonunda görev yapmış Türk millî futbolcu ve teknik direktördür. Yunanistan'da Panionios ve Olimpiakos maceraları yaşadı Olimpiakos formasıyla 2006-2007 sezonunda Real Madrid'e yaklaşık 30 metreden çok şık bir gol atmıştır. 2007-2008 sezonu başında Ukrayna'nın Metalurg Donetsk takımına transfer oldu. Şu anda Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'u çalıştırmaktadır.

ÜMİT DAVALA KİMDİR ?

Ümit Davala millî futbol takımı antrenörlüğü yapmıştır. 2008-2009 sezonu için Galatasaray'da Teknik Direktör Michael Skibbe'nin yardımcılığını yapmaktaydı fakat 10 Ekim 2008 tarihinde Galatasaray SK yönetimi Edwin Boekamp ve Ümit Davala ile nedensiz bir şekilde yollarını ayırdı. 2011-2012 sezonundan itibaren Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yaptı. Fatih Terim'in Galatasaray'dan gönderilmesinin ardından 1 Ekim 2013'te istifa ettiğini duyurmuştur. 22 Aralık 2017 tarihinde Fatih Terim'in yardımcı antrenörü olarak yeniden Galatasaray'da görev almaya başlamıştır.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL