Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor'da teknik direktör Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları devam ediyor.

 Bu sezon 3 kez teknik adam değiştiren ancak düşme hattından çıkamayan Dadaşlarda teknik adam koltuğuna oturması beklenen isimlerde belli oldu.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Erzurumspor'da teknik direktörlük için en büyük aday İsmail Kartal olurken, Mavi Beyazlı ekibin listesinde Tayfur Havutçu ve Ogün Temizkanoğlu'nun da olduğu öğrenildi.

Erzurum ekibinin yeni teknik direktörü kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

BB Erzurumspor’un, deplasmanda oynadığı Antalyaspor maçından 3-1 mağlubiyetle ayrılmasının ardından Mavi Beyazlı ekip Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı.

Sezona Mehmet Özdilek ile başlayan Erzurum takımı, Özdilek yönetiminde çıktığı 10 karşılaşmadan 5 mağlubiyet 3 beraberlik ve 2 galibiyet elde edince deneyimli çalıştırıcı ile ayrılık kararı alınmıştı.

Lig'in 11. haftasında Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hüseyin Çimşir getirildi.

Çimşir'in, BB Erzurumspor kariyeri ise uzun sürmedi. Çimşir,Erzurumspor'un başında sadece 3 maça çıktı ve 3 mağlubiyet alınca genç teknik adamın görevine son verildi. Ligin 15. haftasında ise takımın başına tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal getirildi.

Mesut Bakkal yönetiminde 16 lig mücadelesine çıkan Erzurumspor, 6 mağlubiyet 6 beraberlik ve 4 galibiyet elde etti.

Öte yandan 27 puanla 19. sırada bulunan Erzurumspor küme düşme hattından bir türlü kurtulamazken Mesut Bakkal'da çare olmadı.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL