Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Göztepe'den 27 yaşındaki futbolcu Alpaslan Öztürk'ü renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Haberin detaylarında Sarı Lacivertli ekibin İzmir ekibine Öztürk takası için Sadık Çiftpınar ve 1 milyon euro önerdiği ifade edildi.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar'ın Alpaslan Öztürk transferinde takas olarak kullanacağı yönünde çıkan haberleri doğruyu yansıtmadığı, Sarı Lacivertli kulübün 27 yaşındaki deneyimli futbolcu Sadık'tan memnun olduğu öğrenildi.

Öte yandan Sadık Çiftpınar yeni sezonda da Fenerbahçe forması giymeye devam edecek.

Sadık Çiftpınar bu sezon Sarı Lacivertli forma ile toplamda 6 maçta forma giyerken 1 gollük performans sergiledi. Tecrübeli futbolcu yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatmıştı.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 650 bin euro.

SADIK ÇİFTPINAR KİMDİR?

Futbol kariyerine Seyhan Belediyesi Altyapısında başlayan 27 futbolcu Galatasaray altyapı formasını da terletti. Sarı Kırmızılı takımın altyapısından Haçkaspor'a bonservis bedeli olmadan transfer olan Sadık Çiftpınar, 2015 yılında Yeni Malatyaspor'a transfer oldu.

2019 ara transfer döneminde Fenerbahçe 750 bin euro bonservis bedeli ile Sadık Çiftpınar'ı renklerine bağladı.

ALPASLAN ÖZTÜRK KİMDİR?

Futbolculuk kariyerine Almanya'nın Berchem Sport Altyapısından başlayan savunma oyuncusu Beerschot AC Altyapı ve Beerschot AC A takım, Standard Liège, Kasımpaşa, Eskişehirspor, Elazığspor gibi takımların formalarını terleten Alpaslan Öztürk, 2018 yaz transfer döneminde Göztepe'ye bonservis bedeli olmadan transfer oldu.

Bu sezon İzmir ekibi ile toplamda 25 karşılaşmada forma giyen deneyimli stoper 7 gollük performans sergiledi.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 800 bin euro.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL