Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Deneyimli bir golcüyü renklerine bağlamak isteyen Sarı Lacivertli takımda sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Fenerbahçe, Edinson Cavani'yi kadrosuna katmak isterken transferin gerçekleşmemesi durumunda rotayı İtalya'ya çevirecek.

Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen 39 yaşındaki İsveçli golcü Ibrahimovic için şartların oluşması durumunda Sarı Lacivertli takımın harekete geçeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İtalyan ekibi ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zlatan Ibrahimovic, Malmö, Juventus, Barcelona, Inter, PSG ve Manchester United gibi takımların formalarını terletti.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Ibrahimovic geçtiğimiz sezon 27 maça çıkarken 17 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Kariyeri boyunca 788 maçta forma giyen tecrübeli santrafor 484 gol 193 asiste imza attı.

İsveçli forvet en çok golünü Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması altında kaydetti. Fransız ekibi ile 180 maça çıkan Ibrahimovic 156 gol 61 asist ile takımına katkı sağladı.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL