Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktör Erol Bulut yönetiminde yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Demokratik Kongolu futbolcu Marcel Tisserand'ı renklerine bağlayan Sarı Lacivertli kulüp çalışmalarını sürdürüyor.

Kosovalı golcü Muriqi'nin Lazio'ya transferinin ardından golcü arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe'de Costa ve Mandzukic isimleri ön plana çıkmıştı.

Sarı Lacivertli kulüpten bu iki isim için yalanlama geldi. 

Öte yandan Beşiktaş'ın da Mario Mandzukic ile ilgilendiği biliniyor.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Fenerbahçe'nin 34 yaşındaki deneyimli futbolcu Manduzkic'i ne kadar yalanlasa da menajerinin, Beşiktaşlı yetkililere ''Kısa süre içinde Fenerbahçe ile görüşmemiz var, şuan görüşme gerçekleştirmemiz etik olmaz... Fenerbahçe ile anlaşamazsa bir araya geliriz.'' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

MARİO MANDZUKİC KİMDİR?

Futbolculuk kariyerine Almanya'nın TSF Ditzingen Altyapısında başlayan Hırvat golcü, Hırvatistan'ın NK Marsonia Slavonski Brod U19 takımı ve A takımında forma giyedi. Daha sonra sırası ile NK Zagreb, Dinamo Zagreb,Wolfsburg, Bayern Münih, Atletico Madrid, Juventus ve Al Duhail takımlarının formalarını terletti.

Serie A ekibi Juventus'tan 1 Ocak 2020 tarihinde Al Duhail'e bonservis bedeli olmadan transfer olan tecrübeli futbolcu şuan kulüpsüz bulunuyor.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL