Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe yeni sezonda şampiyonluk hedeflerken, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Son olarak Lemos ve Enner Valencia'yı renklerine bağlayan Sarı Lacivertli takım 33 yaşındaki İsrailli golcü Eran Zahavi'yi gündemine almıştı.

Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferinin ardından netleşmesi beklenen golcü transferinde sıcak bir gelişme yaşandı.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; 33 yaşındaki tecrübeli golcü Zahavi'yi gündemine alan Fenerbahçe'de teknik adam Erol Bulut'tan deneyimli isime veto geldi.

Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ve Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun son kararı deneyimli çalıştırıcı Bulut'a bırakmasının ardından, Erol Bulut'un Eran Zahavi için yönetime olumsuz rapor sunduğu öğrenildi.

ERAN ZAHAVİ KİMDİR?

Futbolculuk kariyerine ülkesi İsrail'in Hapoel Tel Aviv U19 takımında başlayan tecrübeli oyuncu Zahavi, Hapoel Tel Aviv A takımında da forma giydi. Daha sonra sırası ile Hapoel Ramat haSharon, Palermo ve Maccabi Tel Aviv takımlarında oynadı. 

2016 yaz transfer döneminde Maccabi Tel Aviv'den 7.23 milyon euro bonservis bedeli ile Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou R&F'a transfer oldu.

Bu sezon Çin ekibi ile 7 maçta forma giyen Eran Zahavi 4 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 5.20 milyon eur.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL