Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları hız kesmeden devam ediyor. Sarı Lacivertli takımda Emre Belözoğlu ile yola devam edilmeyeceğini açıklayan başkan Ali Koç yeni teknik adamın Portekiz yada Alman ekolü olacağını açıklamıştı.

Fenerbahçe'de gündeme bir çok isim gelirken en önde görünen isimlerden biri olan deneyimli çalıştırıcı Nuno Espirito Santo'nun Crystal Palace ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Sporundibi.com'un özel haberine göre; Fenerbahçe rotayı 61 yaşındaki Alman teknik direktör Joachim Löw'e çevirdi.

Euro 2020'nin ardından Almanya Milli Takımı'ndaki görevini Hansi Flick'e teslim edecek olan Löw ile Sarı Lacivertli kulübün anlaşma sağlaması durumunda yardımcısının İsmail Kartal olabileceği de gelen bilgiler arasında.

Şuna hiç bir kulüp çalıştırmayan İsmail Kartal, 2010/11 sezonunda Sarı Lacivertli takımda yardımcı antrenörlük yapmasının ardından 14/15 sezonunda Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevini üstlendi. Sarı Lacivertli takımın başında 46 maça çıkan Kartal, 30 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Ayrıca  Sarı Lacivertli kulüp, Ersun Yanal'ın ayrılmasının ardından takımın başına geçen İsmail Kartal ile TFF Süper Kupa sevinci yaşadı.

Öte yandan Almanya Milli Takımından ayrılacak olan Joachim Löw, Almanya ile 2014 yılında Brezilya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nı almayı başarmıştır. 

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER