TFF başkanı Nihat Özdemir geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in “9 yıldır şike yle karşılaşılmadı” sözleri Sarı Lacivertli camia tarafından büyük tepki toplamıştı.

Özdemir'in bu açıklamalarının ardından Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un “Nihat Özdemir’e soruyorum, 2010-11 sezonu şampiyonu kimdir?” sorusuna yanıt gelmemişti.

Sarı Lacivertli kulübün resmi sitesinden bir açıklama daha gelmiş ve yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, ısrarla yanıtlamaktan kaçtığınız sorunun cevabını aklınızın her köşesine iyice kazımak isteriz ki; 2010-2011 sezonu şampiyonu, namusuyla, alın teriyle, hakkıyla, taraftarıyla, camiasıyla FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'dür!” ifadelerine yer verilmişti.

Bugün ise Nihat Özdemir, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e bir mektup yolladı. Mektupta şu ifadeler yer aldı;

“Büyüğüm olarak ve üzerimde hakkınız olduğunu belirterek, son günlerde yapılan yanlış değerlendirmeler sonucunda gündem olan sözlerimle ilgili, maksadımın ne olduğunu açıkça söylememe dair bir çağrıda bulundunuz. Divan Kurulu, her kulübün ve camianın en değerli organıdır. Bu kapsamda, sizin sağduyulu açıklamalarınıza istinaden şunu söylemek isterim kş; bana yöneltilen soruya karşılık verdiğim cevapta, asıl vurgulanmak istenen, tartışmaların o günden bu yana Türk futbolunda tekrar gündeme gelmemiş olmasıdır. Konuşmamda, başka bir maksat ve ima aramak, o çatı altında 18 sene boyunca yaptığım hizmetlere haksızlık olur.

Şahsımla ilgili içten açıklamarınıza teşekkür ediyor, bu tartışmanın, sizin de ümit ettiğiniz gibi artık sona ermesini diliyorum.

Saygılarımla”

Sarı Lacivertli camia ile TFF başkanı Özdemir arasında alevlenen bu tartışmanın sonucunun ne olacağı ise merak konusuydu.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Fenerbahçe konuyla ilgili flaş bir karara imza atacak.

Cuma gününe kadar Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Nihat Özdemir'in Fenerbahçe camiasını hedef olarak gösterdiği sözleri için bir açıklamada bulunmazsa Sarı Lacivertli kulübün Yönetim Kurulu, Özdemir'in kulüpten ihracı için oylamaya gidecek.

Ve Nihat Özdemir'in Fenerbahçe üyeliğinden ihracı ile sonuçlanacak.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL