Kadrosuna son olarak Liverpool'dan tecrübeli stoper Martin Skrtel'i katan sarı lacivertliler , savunma bölgesine takviyelerini yıldız oyuncuyu alarak tamamlamıştı.

Van Persie ayrılma kararı aldı

Geçen sezonu kiralık olarak Premier Lig'de geçiren Emanuel Emenike yeniden döndü. Hazırlık maçlarında ise geri dönüşünün etkilerini kısa vadede gösteren Emenike , teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Bu bölgede Van Persie ve Fernandao ile birlikte bir hücum hattı düşünülürken , Van Persie'den flaş bir karar geldi. Hollandalı yıldız geçen sezon skora en fazla katkı yapan oyuncu olarak ön plana çıkmıştı. Sezon başı kampı çalışmalarının çoğunu takımdan ayrı geçiren ve hazırlık maçlarında az süre alan Hollandalı oyuncu ayrılma kararı aldı.

Aziz Yıldırım'ın 15 gün düşünmesi için süre verdiği Persie , ayrılık kararını kulübe iletti. Nedenlerini daha sonra maddeler halinde başkana iletecek olan Van Persie için gelen teklifler değerlendirmeye alındı. Fenerbahçe'nin menfaatlerine uyan bir teklif gelirse yıldız oyuncuda Luis Nani gibi sarı lacivertli ekibe veda edecek.

Mousa Sow dönüyor!

Türkiye ligi tarihinin en yüksek bonservis bedeli ile sene başında satılan Mousa Sow , basında yer alan Beşiktaş haberlerinin aksine Fenerbahçe'ye geri dönüyor. Fenerbahçe'ye Lille FC'den transfer olan Senegalli yıldız oyuncu , 148 maçta 60 gol atarak 3 sezon formasını giydiği sarı lacivertli takıma büyük katkı sağlamıştı. Al Ahli kulübüne transfer olduktan sonra 17 maçta forma giyen Sow 17 maçta 9 gole adını yazdırdı.

Ve taraftarlara müjdeli haber!

Sarı lacivertli taraftarların merakla beklediği Twente'li oyuncu Hakim Ziyech'ten gelen sevindirici gelişmeyi , Levent Ümit Erol takipçileri ile Twitter hesabından duyurdu. 23 yaşındaki ofansıf orta saha oyuncusu Ziyech , yüksek top tekniği ve skora yönelik etkili oyunuyla dikkatleri çekiyor. Mali sıkıntılar içerisinde bulunan Hollanda kulübü geçtiğimiz hafta Hakim'i satarak biraz olsun rahatlamak istediklerini açıklamıştı. Hollanda liginde 100 resmi maça çıkan Ziyech 39 gol atarak göz kamaştıran bir istatistiğe ulaştı.

Oyuncunun Fenerbahçe'ye transferinin bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Sporundibi.com kurucusu Levent Ümit Erol'dan bir bomba daha.




Levent Ümit Erol / sporundibi.com ÖZEL HABER