Süper Lig'in tamamlanmasına az bir süre kala ve transfer döneminin başlamasıyla birlikte Fenerbahçe yeni sezon kadro planlamasına hız kesmeden devam ediyor.

Sarı Lacivertli ekipte yeni sezon çalışmaları kapsamında en çok merak edilen konu ise yeni teknik adamın kim olacağı.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut olacak ve tecrübeli teknik adam Fenerbahçe'ye kendi ekibiyle birlikte gelecek.

Aylardır basında 'Fenerbahçe'de görev alacak' iddiaları çıkan bir diğer isim ise Yalçın Koşukavak. Yalçın Koşukavak konusunu da netleştiren Levent Ümit Erol, Yalçın Koşukavak'In gelecek sezon Fenerbahçe'de altyapı koordinatörü olarak görev alacağı iddialarının da doğru olmadığını belirtti.

EROL BULUT KİMDİR ?

Erol Bulut 30 Ocak 1975 doğumlu, defans pozisyonunda görev yapmış Türk millî futbolcu ve teknik direktördür. Yunanistan'da Panionios ve Olimpiakos maceraları yaşadı. 2007-2008 sezonu başında Ukrayna'nın Metalurg Donetsk takımına transfer oldu. Şu anda Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'u çalıştırmaktadır.

YALÇIN KOŞUKAVAK KİMDİR ?

1972 yılında İzmir'de dünyaya gelen Yalçın Koşukavak, futbol hayatına Yeni Turgutluspor'da başladı. Sırasıyla Batman Petrolspor, Şanlıurfaspor, Boluspor, Yeni Turgutluspor ve Altınordu'da forma giyen Koşukavak, 33 yaşında aktif futbol hayatına nokta koydu.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL