Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe geçirdiği kötü sezonu geride bırakıp yeni sezonda şampiyonluğu oynayacak bir takım kurmayı planlıyor.

Transfer çalışmalarını ve kadro planlama çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sarı Lacivertli kulübe geçtiğimiz günlerde, UEFA FFP kurallarına uymadığı gerekçesiyle Fenerbahçe'ye Avrupa kupaları gelirlerinden kesilmek üzere 2 milyon Euro para cezası verilmişti.

Koronavirüs salgını döneminde oyuncularından geri ödenmeksizin yüzde 15'lik indirim talep ettiği belirtilen Fenerbahçe'de her kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntılarda sürüyor.

Ancak Sarı Lacivertli taraftarların da transfer edilecek oyuncuların yanı sıra merak ettiği bir konuda Fenerbahçe'nin transfer limiti sorununu nasıl çözeceği... 

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Fenerbahçe'nin yapılandırma anlaşması yapacağı, Sarı Lacivertli kulübün transfer limiti sorununu bu bankalar birliği ile yapacağı anlaşma ile çözeceği öğrenildi.

Sarı Lacivetli kulübün bankalar ile yapacağı anlaşma sonrasında limit sorununu çözüme kavuşturması beklenirken, prosedürün beklenmeyeceği de gelen haberler arasında. Ayrıca Fenerbahçe'nin anlaşmaya imza atmasıyla Beşiktaş gibi takımlarında elinin rahatlaması söz konusu.

Öte yandan bu sezonun devre arasında TFF, Fenerbahçe'nin takım harcama limiti talebi olan 332 milyon 769 bin 635 TL'yi kabul etmemiş, ardından Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonrası normalde 257 milyon 453 bin 708 TL olan harcama limitinde 16 milyon TL'lik bir artış sağlanmıştı.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL