Fenerbahçe, bir yandan Nani transferi noktalamaya çalışırken bir yandan da diğer isimler üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Teknik direktör Pereira'nın raporu doğrultusundan şaşmak istemeyen Fenerbahçe yönetimi, sportif direktör Terraneo önderliğinde transfer çalışmalarını yürütüyor. 

Öncelikle orta saha için oyunu çift yönü güçlü bir isim isteyen Pereira bir ismin daha alınmasını talep etti.

Geçtiğimiz sezonun tüm maçlarını izleyen Pereira özellikle orta sahada bir çok maçta fiziki bir düşüşün olduğunu ve bu bölgeye Mehmet Topal dışında bir ismin alınmasını raporunda belirtti. Hatta bu bölge için özellikle Olympiakos'tan eski öğrencisi Pajtim Kasami ismini veren Portekizli çalıştırıcı alınabilirse çok iyi olur dediği öğrenildi.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde İstanbul'da olan Nani'nin menajerleri Bascherini ve Pastorello yönetime genç futbolcu Mario Pasalic'in ismini verdi. Bonservisi Chelsea'da olan futbolcununda menajerliğini yapan ikili geçtiğimiz sezonu İspanya'nın Elche takımında geçiren oyuncularının çok iyi bir sezonu geride bıraktığını belirttiler ve detaylı bilgileri Terraneo ve yönetime sundu. Terraneo ve yönetiminde bu ismi teknik direktör Pereira'ya ilettikleri ve onun raporu doğrultusunda karar verecekleri öğrenildi.


SPORUN DİBİ ÖZEL HABER / Emrullah Taytan

***Lütfen kaynak belirtiniz