Sezon başında Nani , Van Persie , Kjaer gibi Avrupa'nın önemli isimlerini kadrosuna katmayı başaran sarı lacivertli yönetim , gelecek sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başladı.

Yönetim Özel Olarak İlgileniyor!

Sezon içerisinde dönem dönem gol yollarında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe , bu durumun gelecek sezon da devam etmemesi için yoğun bir mesaiye başladı. 2010-2011 sezonunda Chelsea'ye 50 Milyon Sterlin karşılığında transfer olarak Premier Lig'in en pahalı transferi ünvanını kazanan Fernando José Torres Sanz için sarı lacivertli yöneticiler kolları sıvadı. Kariyerinde Atletico Madrid , Milan , Liverpool , Chelsea gibi Avrupa devleri olan Torres'in de bu transfere olumlu baktığı ve Fenerbahçe'de forma giymeyi istediği öğrenildi.

Avrupa'nın Kasırgası!

Fernando José Torres Sanz (d. 20 Mart 1984, Madrid) şuan La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyiyor. 2012'de 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasında gösterdiği performansdan dolayı turnuvanın Altın Ayakkabı ödülünü alan yıldız oyuncu ayrıca İspanya millî takımı ile 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası , 2010 FIFA Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası galibiyetleri görmüştür. 2003'ten beri millî takımda oynayan süper star , 2010-11 Sezonunu bitimine doğru Chelsea 50 milyon £ ile Torres'i transfer etmiş ve Torres, Premier League'in en pahalı transferi olarak tarihe geçmişti. 2015 Ara transfer döneminde Torres, Atletico Madrid kulübünde 1,5 yıllık anlaşma ile kiralık olarak forma giymektedir.

Kariyeri başarılarla dolu El Nino lakaplı yıldız oyuncu ile anlaşma sağlamaya çok yakın olan Fenerbahçe , yıldız oyuncuya gelecek sezon Sarı Lacivertli formayı giydirecek.

Levent Ümit Erol / SPORUNDİBİ.COM ÖZEL HABER