Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde yapılan ilk  koronavirüs testinin ardından 1 futbolcu ve antrenörde Kovid-19 testi sonucu pozitif çıktığı açıklanmıştı.

Levent Ümit Erol, Sarı Lacivert takımda küresel salgın ilan edilen koronavirüse yakalanan Alman futbolcu Max Kruse olduğunu açıklamıştı.

Levent Ümit Erol'un edindiği bilgiye göre 32 yaşındaki Alman forvet Kruse'nin evinde karantina altında olduğu öğrenildi. İlk testi pozitif çıkan Fenerbahçeli oyuncunun ikinci test sonucu bekleniyor.

Öte yandan Lüe, 32 yaşındaki oyuncunun koronavirüs semptomları göstermediği için hastanede karantina altına alınmadığını belirtti.

Sporundibi.com ekibi olarak Sarı Lacivertli oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve ikinci testin negatif çıkmasını temenni ediyoruz.

MAX KRUSE KİMDİR?

Kariyerine Almanya'nın TSV Reinbek takımın alt yapısında başlayan Kruse daha sonra SC Vier- und Marschlande takımında U17 ve U19 formaları giydi. Profesyonel olarak Werder Bremen, St. Pauli, Borussia Mönchengladbach, Freiburg, Wolfsburg gibi takımların formalarını terletti.

Bu sezon Sarı Lacivertli forma ile toplam 23 karşılaşmada görev alan Max Kruse 7 gol 8 asistlik performans sergiledi.


SPORUN DİBİ ÖZEL HABER |LEVENT ÜMİT EROL