Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve başarılı teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme yenileyen Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı.

Siyah Beyazlı takımın transferde önceliği Ghezzal ve Rosier'i takımda tutmak olurken iddialarında ardı arkası kesilmedi.

Bonservisi Leicester City'de bulunan 29 yaşındaki yıldız futbolcu Ghezzal hakkında maaşında indirime gitmediği haberleri yapılırken, Galatasaray'ın da Cezayirli oyuncu için devrede olduğu öne sürülmüştü.

Bu iddialara Levent Ümit Erol sosyal medya hesabı twitter'dan yanıt verdi.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Bonservisi Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de bulunan Rachid Ghezzal, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Beşiktaş ile yoluna devam edecek. Medyada çıkan haberleri doğru olmadığı öğrenilirken, Siyah Beyazlı kulübün İngiliz ekibi ile anlaşma aşamasına geldiği gelen bilgiler arasında.

Tecrübeli kanat oyuncusu Beşiktaş forması ile iki kupa kazanırken, Siyah Beyazlı forma ile 35 maça çıkan Ghezzal, 8 gol 18 asistlik performans sergiledi.

Transfermarkt verilerinde güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilirken, Leicester City ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.

İngiliz ekibinin belirlediği bonservis bedelinin ise 3 milyon euro olduğu ifade ediliyor.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL