Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gökhan Gönül ve Caner Erkin, Fenerbahçe'ye mi dönüyor? Lüe açıkladı...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü yerli mi olacak yabancı mı?

Erol Bulut mu? Abdullah Avcı mı? Bjelica mı? 

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre;  Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün yeniden Fenerbahçe forması giyeceğini belirtirken, teknik direktör olarak Naned Bjelica olmaması durumunda yerli teknik direktör Erol Bulut'un isminin ön planda olduğunu belirtti.

Öte yandan Lüe, Avcı ile sportif direktör Emre Belözoğlu ve başkan Ali Koç'un görüşme gerçekleştirdiğini ancak Avcı'nın Sarı Lacivertli ekibin yeni teknik direktörü olma olasılığının azaldığını ifade etti.

Abdullah Avcı'nın sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine askıya alındığı öğrenildi. 

CANER ERKİN KİMDİR?

Futbol kariyerine Manisaspor U21 takımında başlayan 31 yaşındaki sol bek Manisaspor A takımından CSKA Moskova'ya 4 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. Daha sonra Rusya Ligi ekibinden 400 bin euro bedel ile Galatasaray'a kiralık olarak gönderildi. CSKA Moskova'dan 2010 yılında Fenerbahçe'ye 2 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Caner Erkin 2016 yılında Serie A ekibi Inter'e bonservis bedeli olmadan transfer oldu. İtalyan ekibinden Beşiktaş'a kiralık olarak giden Erkin daha sonra 2017 yılında Beşiktaş'ın bonservisini 750 bin euro vererek alması ile Siyah Beyazlı formayı giymeye devam etti.

GÖKHAN GÖNÜL KİMDİR?

Bursa Yol Spor altyapısında yetişen 35 yaşındaki sağ bek Gökhan Gönül, Gençlerbirliği, Hacettepespor ve Fenerbahçe gibi takımların formalarını terletti. 2016 yılında Sarı Lacivertli takımdan Beşiktaş'a bonservis bedeli olmadan transfer oldu.

Siyah Beyazlı forma ile bu sezon toplam 24 maçta forma giyen deneyimli sağ bek 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL