Geçtiğimizlerde Bülent Uygun ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Rizespor'un yeni teknik direktörü belli oldu.

Bu sezon 6 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik alarak ligin son sırasında yer alan Mavi Yeşilli takımın taraftarları Okan Buruk'u takımın başında görmek isterken, başkan Tahir Kıran konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı; "Sevgili taraftarlarımız sizin görüşleriniz tabii ki bizim için çok önemli lakin Sayın Okan Buruk sağlık nedeni ile bu sene çalışmayı düşünmüyor.''

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Çaykur Rizespor teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağladı. Deneyimli teknik adamın imzayı atmak için Rize'ye yola çıktığı öğrenilirken, Hamzaoğlu'nun yardımcılığını Fuat Buruk'un yapacağı da gelen bilgiler arasında.

51 yaşındaki çalışıtırıcı son olarak Kayserispor'da görev yapmıştı. Teknik direktörlük kariyerine Konyaspor'da yardımcı antrenör olarak başlayan Hamza Hamzaoğlu, Ankaraspor, Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Bursaspor, Antalyaspor, Erzurumspor, Gençlerbirliği gibi takımlarda görev aldı.

A Milli Takım'da da bir dönem yardımcı antrenörlük yapan tecrübeli teknik adam Kayserispor'un başında 6 maça çıkarken 4 beraberlik, 2 mağlubiyet elde etti.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL