Transfer döneminin hızlı ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktör Erol Bulut yönetiminde yeni sezon transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sarı Lacivertli takı eski oyuncuları Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in ardından Mert Hakan Yandaş, Filip Novak, Jose Sosa, Mauricio Lemos, Enner Valencia, Mame Thiam ve Sinan Gümüş gibi isimleri renklerine bağladı. Fenerbahçe bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Levent Ümit Erol'un Mayıs ayında Bahis Tv'de açıkladığı Sporundibi.com olarak siz takipçilerimize 25 Haziran tarihinde sunduğumuz özel haberimizde Bursaspor'da forma giyen Burak Kapacak'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağını belirtmiştik. 

Levent Ümit Erol detaylarıyla da açıklamıştı.

Erol, Burak Kapacak ve ailesinin Fenerbahçeli olduğunu, oyuncuyu Galatasaray'ın da istediğini ancak ibrenin Sarı Lacivertli takımdan yana olduğunu bir çok kez dile getirdi.

Fenerbahçe'nin 2019 ara transfer döneminde de istediği ancak limit yüzünden transfer edemediği Burak bu sezon Sarı Lacivertli formayı giyecek.

Öte yandan Levent Ümit Erol, Burak Kapacak'ın Gökhan Gönül'den formayı kapacağını ve daha sonrasında Avrupa'da iyi yerlere geleceğini düşündüğünü belirtti.